Hotel Jämteborg

Storgatan 54 • Östersund

I ett lugnt område med endast två minuters promenad till gågatan ligger Hotell Jämteborg beläget. Hit tar du dig lätt från centralstationen och om du anländer med bil kan du parkera kostnadsfritt på hotellets egen parkering. Det finns mycket att göra i Östersund under både vinter- och sommartid. Tag med vännerna på en visning av Jämtlands egen champagne-inspirerade SAV tillverkning eller pröva på skidskytte. Med familjen kan Frösö Zoo besökas, här stöter man på exotiska djur och ett spännande tivoli.

Rummen på Hotell Jämteborg är mycket ljusa och luftiga. I inredningen finner man uppiggande färgklickar, i form av härliga fondväggar eller textiler. På varje rum finns faciliteter så som LCD-TV med filmkanaler, fri wi-fi och badrum med golvvärme och dusch. Hotellet ger ett förslag om en ”Grabbhelg” där man börjar i lobbybaren med en uppfriskande drink för att sen ta sig vidare till laserhallen eller bowlingbanan. Avslutningsvis besöker man en av stadens många pubar. Allt med promenadavstånd från hotellet!

I lobbybaren kan man beställa allt från smörgåsar till varma rätter och spännande drinkar. Frukostbuffén består av varma och kalla rätter och ingår i rumspriset. Den står framdukad vardagar mellan 06.30 – 10.00, helger mellan 08.00 – 11.00 och under sommaren 06.00 – 10.00. Varje måndag till torsdag kväll serveras en vällagad middagsbuffé. Buffén är inkluderad i priset. Under sommaren finns möjlighet att sitta på uteserveringen! På hotellet finns en bastu för gäster som vill koppla bort vardagen en stund. Här kan man också spela biljard och bordtennis.

Tillgängliga rum på Hotel Jämteborg

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotel Jämteborgs olika rumstyper

Onsdag 5 Februari t.o.m Torsdag 6 Februari - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Östersund