Hotell Zäta Longstay

Prästgatan 32 • Östersund

Hotel Z har det perfekta läget mitt i centrala Östersund. Det har här drivits hotellverksamhet redan sedan 60-talet. Man har bekvämt promenadavstånd till restauranger, shoppingstråk och andra nöjen. 15 minuter med bil från centrum ligger The Howling Dog Farm, där man under vintertid kan ge sig ut på en hundspanntur. Flyg fram genom den vackra omgivningen med mysigt renskinn om dig! För barnen finns Hemma hos Berger, ett lekland helt gjort av snö. Här har barnen garanterat roligt!

På Hotel Z kan du välja mellan att spendera din vistelse i enkel-, dubbel- eller familjerum. Rummen är klassiskt inredda med ljusa färger och funktionella möbler. Faciliteter som finns är TV, fåtölj, skrivbord, badrum med dusch och fri wi-fi. Tillsammans med en kär kan man boka Romantic Weekend där det ingår två nätter, Duo Spa-behandling plus lunch på Spa-kliniken och 2-rätters på Restaurang Dahlwinnie.

Varje morgon dukas en härlig frukostbuffé fram för gästerna att njuta av. Hotellet har också en lobbybar där lättare rätter och varma & kalla drycker finns. Gäster som anlänt med bil kan parkera i hotellet varmgarage. Detta måste dock förbokas mot en avgift.

Tillgängliga rum på Hotell Zäta Longstay

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotell Zäta Longstays olika rumstyper

Onsdag 28 Februari t.o.m Torsdag 29 Februari - Pris inkluderar moms.

Studio - Gratis avbokning
Frukost ingår Denna studio har eget badrum med dusch, hårtork och gratis badprodukter. Du kan laga mat i pentryt, som har kylskåp, köksutrustning och mikrovågsugn. Studion har även platt-tv med streamingtjänster, egen ingång, ljudisolerade väggar, te- och kaffekokare och utsikt över staden. Boendeenheten har 1 säng.
Studio Standard - Gratis avbokning
Frukost ingår Här finns ingen plats för extrasängar.
Studio med bäddsoffa - Gratis avbokning
Frukost ingår Denna studio har eget badrum med dusch, hårtork och gratis badprodukter. Pentryt har kylskåp, köksutrustning och mikrovågsugn. Studion har även egen ingång, ljudisolerade väggar, kaffe- och tekokare, platt-tv med streamingtjänster samt utsikt över staden. Det finns 2 sängar.

Fler hotell i Östersund