Pensionat Björnen

Storgatan 61 • Östersund

Pensionat Björnen var tidigare ett annex till Hotell Älgen men står idag på egna ben. Byggnaden har gamla anor och har renoverats varsamt genom åren. Det är endast 250 meter till centralstationen och 350 meter till Prästgatan, stadens gågata. Här finns restauranger, butiker och barer. I Östersund kan man förutom på restauranger också äta middag hemma hos en äkta östersundsbo. Välj en av de många trevliga familjerna och skapa nya bekantskaper! Vill man ge sig ut i friska luften kan man göra så på hästryggen. Sörbygården anordnar ridturer kring Storsjön där fika ingår om man så vill. Välj mellan trygga rundan, mellanturen eller midituren.

Rummen på Pensionat Björnen har trägolv och inredningen är klassisk. Antingen bor man i rum med privat badrum eller med delat badrum. Andra faciliteter som finns är kabel-TV med fria filmkanaler, klockradio och fri wi-fi. Alla rum har tillgång till självhushåll. Vissa har det på rummet andra får använda det gemensamma köket i allmänt utrymme.

En eventuell frukost kan avnjutas på Hotell Älgen. Där dukas det upp en generös frukost med småvarmt som prinskorv, äggröra och pannkakor och svenska klassiker så som fil och flingor. Boende på Pensionat Björnen kan också ta del av de andra faciliteter som finns på Hotell Älgen. Ät till exempel gärna middag på deras restaurang. Där står en härlig middagsbuffé framdukad alla dagar i veckan.

Tillgängliga rum på Pensionat Björnen

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Pensionat Björnens olika rumstyper

Fredag 31 Maj t.o.m Lördag 1 Juni - Pris inkluderar moms.

Enkelrum Economy med delat badrum - Gratis avbokning
Frukost ingår I detta rum finns ett skrivbord.
Tvåbäddsrum Economy med delat badrum - Gratis avbokning
Frukost ingår Rummet har ett skrivbord och delat badrum.

Fler hotell i Östersund