Sure Hotel by Best Western Algen

Storgatan 61 • Östersund

En kort promenad från centralstationen och gågatan finner man Hotel Älgen. Här bor man nära allt Östersund har att erbjuda så som skidåkning, vandring, fiske och cykling. Hyr en cykel och trampa dig runt Frösöns varierade terräng eller besök Vinterparken för en härligt tur i skidspåret. För ett riktigt äventyr kan man boka safari med snöskoter. Då får man under en halv dag guidning bland de tama älgarna på Moose Garden. I priset ingår fika, vinterutrustning, bensin, guide och delad plats på snöskoter.

Rummen på Hotel älgen är ljusa och fräscha med enkel, bekväm inredning. Man kan välja mellan att övernatta i enkelrum, dubbelrum eller svit. Faciliteter som finns är WC med dusch, kabel-TV med fria filmkanaler, telefon, minibar och fri wi-fi. Sviten är för de som vill ha lite extra plats eller bara vill lyxa till det lite grann. Här finns ett separat sovrum med stor skön säng. Vardagsrum med soffgrupp och ett helkaklat badrum.

På Hotel Älgen vet man att frukosten är det viktigaste målet på dagen och serverar därför en generös buffé med många alternativ. Här finns småvarmt så som bacon, äggröra och pannkaka och klassiskt svensk med färsk frukt och ett stort utbud av pålägg. Frukosten står framdukad vardagar mellan 06.30 – 09.30 och helger 08.00 – 10.30. I bistron serveras mellan måndag och torsdag en middagsbuffé. Denna ingår i rumspriset och består av soppa, paj, varmrätter, sallader, ost och dessert. Under fredag till söndag erbjuds en helgbuffé, till vilken gäster får ett rabatterat pris. Alla rätter lagas med omtanke från grunden av yrkesskickliga kockar. Under sommarmånaderna kan man slå sig ned på den fina uteterrassen.

Tillgängliga rum på Sure Hotel by Best Western Algen

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Sure Hotel by Best Western Algens olika rumstyper

Lördag 3 Augusti t.o.m Söndag 4 Augusti - Pris inkluderar moms.

Rum Standard Queen - 12 m²
The unit has 1 bed.
Enkelrum Standard - 10 m²
The unit offers 1 bed.
Tvåbäddsrum Standard - 12 m²
Denna boendeenhet har 2 sängar.

Fler hotell i Östersund