Clarion Hotel Grand Östersund

Prästgatan 16 • Östersund

Clarion Hotel Grand är Östersunds största hotell. Hotellet ligger i stadens centrum med närhet till allt den har att erbjuda. Man är ett mycket modernt hotell med fokus på konst, musik och design, där man i lobbyn möts direkt av en varm, välkomnande atmosfär. I närheten finner man Storsjöbadet som är ett riktigt häftigt äventyr för hela familjen! Här finns vattenrutschbanor, vattenpist och ett äventyrsbad som passar alla! 15 minuters promenad från hotellet ligger VM-arenan där världens skidåkningselit tävlar.

Hotellet har 176 rum varav 8 är sviter. Du kan välja mellan att spendera din vistelse i moderate, standard, superior eller svit. Standardfaciliteterna är skrivbord, telefon, TV, hårtork, strykjärn/bräda, WC med dusch eller badkar och fri wi-fi. Superiorrummen är luftiga, rymliga och inredda i en modern design. I sviterna finns ett separat sovrum, minibar, vattenkokare och i vissa fall jacuzzi och bastu.

Du kan ta ett svalkande dopp i inomhuspoolen, slå dig ned i bastun eller träna i träningsrummet, allt inom hotellets väggar. Till ett reducerat pris kan gäster träna på friskvårdsanläggningen Gold's Gym. I receptionen kan man få tips om motionsspår för promenader, löpning och skidåkning. Under sommaren lånar man också ut cyklar och under vintern långfärdsskridskor.

Varje morgon dukas en härlig frukostbuffé fram, som till stor del består av ekologiska råvaror. På söndagar kan man njuta av den härliga frukosten fram till klockan 11.00! I den nyrenoverade restaurangen Artist serverar man rätter där lokala råvaror möter kontinenten. En av stadens bästa kockar står här i köket och skapar spännande och udda kombinationer. 2013 blev man omnämnd i prestigefulla White Guide.

Tillgängliga rum på Clarion Hotel Grand Östersund

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Clarion Hotel Grand Östersunds olika rumstyper

Måndag 29 Juli t.o.m Tisdag 30 Juli - Pris inkluderar moms.

Tvåbäddsrum Standard - 16 m²
Detta rum har platt-tv, skrivbord och sittgrupp med soffa eller fåtölj.
Tvåbäddsrum Superior - 18 m²
Rymligt och modernt rum med platt-tv, kylskåp, kaffe- och tekokare samt svenska dagstidningar.
Tvåbäddsrum Deluxe - 20 m²
Detta rum har platt-tv, skrivbord, vattenkokare, minibar och sittgrupp.
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Superior - 18 m²
Detta tvåbäddsrum/dubbelrum har skrivbord, sittgrupp, platt-tv och eget badrum. Det finns 2 sängar.

Fler hotell i Östersund