Best Western Hotel Gamla Teatern

Thoméegränd 20 • Östersund

Under teaterns storhetstid i Sverige stod här giganter så som Harriet Bosse, Gösta Ekman och Jussi Björling på scenen. 1979 flyttade dock teatern ut ifrån denna ståtliga gula byggnad. Några år senare köptes fastigheten av Jemtia för endast en krona. Det var då omvandlingen till hotell satte igång. 1992 öppnade man dörrarna till 64 hotellrum, konferens- och restauranglokaler. Man har bevarat de vackra unika lokalerna för att hålla fast vid den härliga atmosfären.

Alla 64 rum på hotellet har trägolv och är mycket rymliga och moderna. Man har inrett med tapeter med vackra mönster och avslappnade varma färger. Välj mellan att spendera din vistelse i Moderate, Enkel, Dubbel eller Superior. Du hittar faciliteter så som badrum med dusch, hårtork, telefon, platt-TV, fri wi-fi och i flera fall kylskåp och byxpress. I superiorrummen finns också en skön soffa. De andra rummen har en eller flera fåtöljer för avslappning.

I Teaterbaren dukas det fram frukost och lunch varje dag. Slå dig ned vardagar mellan 06.30 – 09.30 och helger mellan 07.30 – 10.30 för en stor och varierad frukostbuffé! Lunchen serveras 11.00 – 13.30. 64:ans rum & kök är Hotel Gamla Teaterns à la carte-restaurang. Matsalen är mycket mysig och har en trevlig atmosfär. Njut av vällagade rätter tillsammans med när och kär. På sommaren kan man ta plats på den fantastiska uteserveringen.

Tillgängliga rum på Best Western Hotel Gamla Teatern

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Best Western Hotel Gamla Teaterns olika rumstyper

Tisdag 21 Maj t.o.m Onsdag 22 Maj - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Östersund