Visste du att du från Åre Östersunds flygplats kan resa ut i världen, både med reguljärflyg och via charter? Här kan du läsa mer om dina alternativ och se hur du lättast bokar din nästa resa.

Åre Östersunds flygplats ligger ungefär en mil utanför Östersund och är den åttonde största flygplatsen i Sverige. När det gäller reguljära direktflyg härifrån finns det i dagsläget endast inrikesdestinationer att välja på – dessa är Arlanda flygplats, Umeå flygplats och Bromma flygplats.

Om du är intresserad av att resa vidare finns det dock goda möjligheter, framför allt om du mellanlandar på Arlanda. Härifrån kan du med ett byte resa vidare till populära destinationer som exempelvis London eller Málaga. På flightroutes.com kan du se alla rutter som kan kombineras ihop från Östersund och vidare ut i världen. Genom att följa länken nedan kommer du direkt till webbplatsen och kan se alla flygalternativ.

Se alla flygrutter från Åre Östersunds flygplats

Välj charter och res bekvämt

Om du inte vill flyga reguljärt från Östersund finns också möjligheten att välja charter. Från flygplatsen i Östersund erbjuder nämligen TUI charterresor till Spanien under vintermånaderna. Resorna går till Gran Canaria och är ett perfekt alternativ för dig som vill ha lite värme när det är som kallast här hemma. Ta gärna en titt på hela charterutbudet på ctravel.com och hitta din nästa resa från just Östersund.

Boka din nästa charterresa från Östersund