Vill du se en medryckande show eller en underhållande föreställning? Här har vi samlat några av de evenemang som tar plats på Östersunds scener under 2021.

Under året genomförs en rad shower och musikaler i Östersund. Nu kan du ta del av evenemangschemat som utlovar ett underhållande 2021.

Bo Kaspers Orkester – 8 maj

Redan i maj har du chans att få se Bo Kaspers Orkester uppträda i Östersunds sporthall. Den folkkära gruppen är tillbaka med ny musik, men kommer också att bjuda på omtyckta klassiker.

Pernilla Wahlgren har hybris – 29 maj

Pernilla Wahlgren gjorde häromåret succé med sin show som gick under namnet Kort, glad & tacksam. Nu är hon tillbaka, till stor del med samma ensemble, med en ny underhållande scenshow. I slutet av maj kommer hon till Östersunds sporthall och bjuder på både skratt och musik.

Nordman – 2 oktober

Nordman firade år 2020 sitt 25-årsjubileum och tanken var att fira detta med en Sverigeturné. På grund av rådande omständigheter fick dock turné ställas in – men i år gör man ett nytt försök. Den välkända gruppen kommer till OSD Kongress den 2 oktober.

Johanna Nordström – 5 oktober

Komikern Johanna Nordström kommer till hösten äntligen att genomföra sin första soloturné. I början av oktober är det Östersunds tur när hon tar plats på scen på Storsjöteatern. Föreställningen har fått namnet ”Ring polisen” och kretsar mycket kring polisyrket och kriminalserier – något som Johanna Nordström är fascinerad av.

Thank you for the music – 6 oktober

Gunilla Backman, Kalle Moraeus och Johan Boding bjuder på en show som är en hyllning till Björn & Benny och alla deras låtar. Turnén skulle egentligen ha genomförts under våren, men har flyttats till senare i höst på grund av rådande omständigheter. Showen kommer till Östersund den 6 oktober.

Tänk på! Vissa av evenemangen kan påverkas av rådande restriktioner gällande covid-19.