Efter två års uppehåll fylls äntligen scenerna runt om i landet med underhållning igen. Så är även fallet i Östersund – läs mer om de shower som tar plats här under våren.

Oavsett om du är intresserad av underhållande standup eller bra musik finns det någonting för dig i Östersund under våren. Nedan kan du läsa mer om en rad olika evenemang som genomförs under de kommande vårmånaderna.

Östersund Rockfest – 23 april

Östersund Rockfest skulle egentligen ha genomförts i slutet av oktober förra året, men fick på grund av rådande omständigheter flyttas fram. Men nu har det äntligen blivit dags! Den 23 april går evenemanget av stapeln på Folkets Hus. På plats kommer du bland annat att kunna se Mustasch, Corroded och Lillasyster.

Al Pitcher - My happy place – 5 maj

Den brittiske komikern Al Pitcher är välkänd för sina hyllade stand-up-shower med Sverige i fokus. Efter ett flertal inställda shower i pandemins spår är det nu äntligen dags för en ny turné. Den 5 maj är det Östersunds tur att bjudas på underhållning när Al Pitcher kommer till Östersund Arena.

Bo Kaspers Orkester - Hjärtat håller takten – 21 maj

Bo Kaspers Orkester är ett av landets kanske mest hyllade liveband, och härom året släppte de ett nytt album som nu följs av en turné runt om i Norden. Den 21 maj besöker bandet Östersund och spelar i Sporthallen.

Jill Johnson - Havana Tour – 27 maj

Det är efter hennes senaste album ‘Dear Havanna’ som Jill Johnson ger sig ut på turné i landet. Hennes målsättning är att beröra publiken, och för dig som bor i Östersund finns chansen i slutet av maj när Jill Johnson kommer till Best Western Gamla Teatern.

The Real Group – 27 maj

Samma dag som Jill Johnson uppträder på Best Western Gamla Teatern fylls även scen på Storsjöteatern. Då uppträder nämligen den hyllade gruppen The Real Group här. Detta är gruppens första Sverigeturné, och när denna avslutas ska de ge sig vidare ut i världen för fortsatt turnerande.