Våren är här och scenerna runt om i landet fylls av underhållning. Så är även fallet i Östersund – läs mer om de shower som tar plats här under året.

Oavsett om du är intresserad av underhållande standup eller bra musik finns det någonting för dig i Östersund under året. Nedan kan du läsa mer om en rad olika evenemang som genomförs.

Glenn Miller Orchestra – 22 april

Storbandet Glenn Miller Orchestra är omåttligt populära världen runt, och den 22 april uppträder de på Clarion Hotel Grand i Östersund. Detta vill du inte missa!

Lisa Ekdahl – 27 april

Under åren 2023 släpper Lisa Ekdahl ett nytt album, och det firas med en turné runt om i Sverige. Den 27 april står hon på scen på Storsjöteatern i Östersund.

Marika Carlsson – 5 maj

I början av maj kommer Marika Carlsson till Gamla Teatern med sin humorshow ”Smalast när man dör vinner”. Här kommer det att bjudas på högt tempo och skratt, med inslag av allvar. Showen drar igång klockan 19.30 den 5 maj – här kan du boka din biljett.

Puss & Kram - Nyblom/Betnér – 6 maj

Efter en succéhöst med fullsatta föreställningar ger sig återigen Henrik Nyblom och Magnus Betnér ut på vägarna. Komikerduon kommer till Storsjöteatern i Östersund den 6 maj och bjuder på show.

Noice - I natt är hela stan vår – 13 oktober

Bandet Noice debuterade redan år 1979, och bjuder nu på en helt ny konserthusproduktion som de turnerar med runt om i landet. I mitten av oktober kommer de till Östersund och uppträder på Clarion Hotel Grand. Läs mer här och boka din biljett.