• Evenemang idag
Fredag
7
Februari 2020
Norra station, Östersund Östersund

Boksläpp

Pressmeddelande - Boksläpp

Nu kommer den efterlängtade boken om skriftställaren och översättaren Arthur Magnusson från Ytterån. Författaren Magnus Ottelid skriver i baksidestexten:
”Arthur Magnusson levde mellan 1902 och 1975 och var inte bara en språkbegåvning av sällan skådat slag, utan också en folkbildare och kulturbärare av stor betydelse för sin omgivning. Hans tillvaro präglades förvisso av ett flitigt och idogt arbete med språk, men också i hög grad av en stor och ångestfylld hemlighet han aldrig vågade avslöja för någon utom sina dagböcker. När jag upptäckte detta som han uppenbarligen dolde så väl, framstod många händelser och livsval plötsligt i ett helt annat ljus.
Min respekt och sympati för Arthur har växt under arbetet, det är väl naturligt när man upplever sig komma närmare en person. Särskilt om denne så öppet, om än inte med så många ord, visat upp sina sårbara punkter och sin förtvivlan över hur livet kan te sig när man inte fullt ut kan vara sig själv och få visa det för hela världen. ”
Det första boksläppet sker, som sig bör, i Ytteråns Folkets hus den 5/2 i Folkets hus 19.00
Det andra släppet sker i Östersund: Norra station fredagen den 7/2 18.00.
Fler framträdanden planeras.
Välkommen!
Kontakt kan ske via Glenn Olsson förlag [email protected]
Eller direkt med författaren Magnus Ottelid [email protected] Telefon 0706-707855

I siffror

438 st

har besökt evenemanget på Östersund.com

POPULÄRT I Östersund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Östersund.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Östersund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober