• Evenemang idag
Lördag
23
Oktober 2021
Sporthallen Östersund

Pernilla Wahlgren har Hybris

Evenemanget är flyttat från 29 maj 2021 kl 19:30 till 23 oktober 2021 kl 19:30. Köpt biljett gäller till det nya datumet.
Hon Kom
Hon Sågs
Hon Sponsrades
Pernilla Wahlgren har Hybris
Efter att oavbrutet har firat sina 40 år på scen och 50 år på jorden i ett födelsedagskalas som pågått i ett och ett halvt år med 140 000 av hennes närmsta vänner kan inte Pernilla Wahlgren få nog. Trots att ensemblen har försökt att stoppa henne är nu beslutet taget att det kommer att bli en helt ny show, med urpremiär på Lilla Cirkus, Stockholm den 23 januari 2020.
Så åter igen efter den prisbelönta, hyllade och helt utsålda föreställningen Kort, Glad & Tacksam tar hon med sig sina vänner Hanna Hedlund, Ola Forssmed, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki i en humorföreställning fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo.
Arrangör: Lifeline
Längd: ca 1 timme 50 minuter (ej paus)

Biljetter & tider

Lördag 23 Oktober 2021 19:30 Boka hos Ticketmaster
Mer nöjen på Sporthallen
Söndag 23 Januari 2022
I siffror

1547 st

har besökt evenemanget på Östersund.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sporthallen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Pernilla Wahlgren har Hybris, Sporthallen

POPULÄRT I Östersund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Östersund.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Östersund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober