Senare i augusti får östersundsborna besök av Sveriges största youtubers just nu.

Jocke och Jonna Lundell kan med sina flera hundratusen följare titulera sig som Sveriges största vloggare. Paret bjuder dagligen på inblickar i sitt liv som fylls av bland annat husrenovering, musikkarriär och graviditet. Den 25 augusti dyker de för första gången upp i Östersund, där en heldag med vloggarna väntar.

- Vi har tidigare jobbat med influencers på olika sätt, men det blir första gången som vi skapar en hel dag i stadskärnan där fokuset ligger på två personer. Jocke och Jonna känns supertaggade och det är vi också, hälsar Jennie-Lie Wickström, kommunikatör Destination Östersund.

Under dagen ska de blivande föräldrarna möta varandra i en femkamp i föräldraskap och så blir det musik, familjeaktiviteter och tävlingar. Besökare kommer även ha chans att fotas med Jocke samt få signering. Flera av Östersunds företag är också på plats och tävlar ut biljetter till en meet and greet med dagens huvudpersoner. Trettio lyckliga vinnare kommer få chansen att hänga med Jocke och Jonna under en timme.