Copperhill Mountain Lodge

Åre Björnen • Åre
Detta eleganta designhotell har ett enastående läge på toppen av Förberget. Här erbjuds fantastisk utsikt över Åre och fri entré till hotellets prisbelönta spa, som har samiskt tema. Du har även möjlighet att åka skidor ända fram till dörren.

Rummen och sviterna på Copperhill Mountain Lodge har en 40-tums LCD-TV och ett badrum med golvvärme. Wi-Fi är gratis i alla utrymmen.

En generös frukostbuffé serveras varje morgon. Kockarna i restaurangen Niesti använder säsongens färska råvaror och traditionella kulinariska metoder vid tillagning av maten. Loungebaren har öppen spis och passar utmärkt för after-ski.

Skidutrustning, liftkort och skidlektioner kan ordnas på plats. Längdåkningsspår och vandringsled passerar alldeles utanför entrén. Populära aktiviteter i området inkluderar jakt, fiske och äventyrssporter.

Spaet erbjuder inomhus- och utomhuspooler, varma källor och bastur. Samtliga har panoramautsikt över bergen. Ansikts- och kroppsbehandlingar kan bokas, och ett av utrymmena går att reservera för 2 personer.

Tillgängliga rum på Copperhill Mountain Lodge

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Copperhill Mountain Lodges olika rumstyper

Måndag 19 Juni t.o.m Tisdag 20 Juni - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Åre