• Evenemang idag
28-29
Okt 2022
Östersund - Gamla Teatern Östersund

KAFFET - En berättarstandup med Olof Wretling

Olof Wretling, känd från bland annat “Bäst i test”, "Mammas nya kille" och Klungan, är en av landets populäraste komiker och berättare. Nu beger han sig ut i landet med ”Kaffet” – en komisk och lekfull föreställning baserad på sitt hyllade Vinterprat från 2019 “Kaffet på nattåget”.
Olof ska ta nattåget från Umeå till Stockholm för att undersöka sina stämband efter att han tappat rösten under en föreställning. I sin nattkupé får han sällskap av inga mindre än författarna Torgny Lindgren, Sara Lidman och PO Enquist. I föreställningen bjuder Olof in publiken på en resa genom både Sverige och sitt eget liv – med berättelser om hur han hämtade kraft ur vänskap, det roligaste ljudet på jorden och en komikers värsta mardröm: att tappa rösten. Under resans gång ställer vi oss frågan “säger man verkligen “kaffet” om kaffe?”.
– Jag kommer spela alla roller själv. Just nu övar jag på att låta som Sara Lidman och min fru håller på att bli tokig på mig, säger Olof Wretling.
Föreställningen är 80min.
Arrangör: All Things Live
Läs våra köpvillkor här!
För frågor gällande köp av biljetter, kontakta
Ticketmaster
För frågor gällande själva föreställningen, kontakta All Things Live på [email protected]

Biljetter & tider

Fredag 28 Oktober 2022 19:00 Boka hos Ticketmaster
Lördag 29 Oktober 2022 16:00 Boka hos Ticketmaster
Lördag 29 Oktober 2022 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

183 st

har besökt evenemanget på Östersund.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Östersund - Gamla Teatern). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. KAFFET - En berättarstandup med Olof Wretling, Östersund - Gamla Teatern

POPULÄRT I Östersund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Östersund.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Östersund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

December