• Evenemang idag
25-27
Aug 2017
På och kring Jamtli Östersund

Jämtlands vikingadagar

Sista helgen i augusti vrids klockan tillbaka tusen år!
Kom och besök det uppslagna vikingalägret, slå dig ner vid elden, se det fantastiska hantverket, hör deras berättelser, och ät vikingamat. Eller varför inte prova historiska rustningar och vapen, och testa din duglighet i olika kämpalekar. Lika roligt för stora som små! Från scenen visas musikaliska och dramatiska tolkningar av vikingatiden, och i föreläsningssalen är schemat späckat. Museet håller dessutom specialvisningar av vikingautställningen och de välbevarade Överhogdalsbonaderna under helgen.


Entréavgiften för vuxna är 100 kr, och för barn i åldrarna 5-17 kostar det 50 kr. Biljetten löses i vikingadagarnas entré och gäller hela helgen. I den ingår även entré till Jamtli. Kostnader kan tillkomma för vissa prova på-aktiviteter och deltagande i workshops.

Besök www.jamtlandviking.se för mer information, och vårt facebookevenemang för att först få veta det senaste om arrangemanget https://www.facebook.com/events/1875138672722648

I siffror

327 st

har besökt evenemanget på Östersund.com

POPULÄRT I Östersund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Östersund.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Östersund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September