• Evenemang idag
Fredag
13
November 2020
Storsjöteatern Östersund

StandUp Show: Godt och Blandat!

Gott och blandat är en standupshow med komiker från Norge, Sverige, Finland och Irak.
Kvällens headliner är Josefin Sonck, en finlandssvensk komiker och skådespelare som synts i SVT:s ”Släng dig i brunnen” 2017, 2018 och 2019. Sonck är känd för sin smarta och lekfulla humor och med henne på scenen går det att förvänta sig en kväll av fantasifyllda resonemang, oväntade karaktärer och en livsbejakande sarkasm. Inte sällan anas en röd tråd av samhällssatir i hennes mest tramsiga material. 2017 tog Sonck hem priset som ”Årets nykomling” på Svenska Standupgalan och de senaste åren har hon synts i Comedy Centrals ”Confessions” och hörts i flera av landets största humorpodcasts. Tillsammans med kollegan Elin Almén är hon en av hjärnorna bakom ”#Flickstreck” som hade premiär på Viafree hösten 2018. Josefin arbetar även som skådespelare och manusförfattare för tv och radio.
Ali Gorgi, kvällens support, är en energibomb utan motstycke. Hämtad från Stockholms populära standupklubbar till Östersund. Med sin bakgrund från Irak och som nysvensk gör han båda intressanta och roliga uppträdanden på bekostnad av sig själv och sin kultur.
Elisabet Uitto var med och startade upp standupföreningen Östersund Stand Up - Pionjärerna för fyra år sedan. Föreningen har nu bytt namn till Jamtland Stand up och driver rookie-klubb på Tegel Restaurang och Bar sedan något år tillbaka. Hon är klubbens ständiga MC och får både komiker och publik att känna sig avslappnade och glada. Hon har även kört standup för flera företag på orten och på privata gig både i Östersund och i Sundsvall.
Lina Didriksson är en oslipad diamant som kan förmedla de mest vardagliga saker på ett otroligt roligt och ironiskt sätt. Hon är mest känd för sina framträdanden på Tegel Restaurang och Bar.
Robin Johansen är kvällens MC. Han har skapat humor på sociala medier i flera år med sina humoristiska klipp och sketcher men har nu senaste tiden riktat in sig mer mot standup. Han har kört båda i små och stora städer i Norge och Sverige.

Insläppstid: 19:00
Spellängd: 2 timmar
Åldersgräns: 18 år, ok med ynge i målsmans sällskap
Arrangör: Robin Johansen
Hemsida: instagram.com/robin_norsken

Biljetter & tider

Fredag 13 November 2020 20:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

337 st

har besökt evenemanget på Östersund.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Storsjöteatern). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. StandUp Show: Godt och Blandat!, Storsjöteatern

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Östersund.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Östersund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter