• Evenemang idag
Lördag
5
September 2020
Storsjöteatern Östersund

Jon Henrik Fjällgren

OBS! KONSERTEN SOM FRÅN BÖRJAN VAR PLANERAD TILL DEN 24 MAJ ÄR FRAMFLYTTAD TILL DEN 5 SEPTEMBER 2020! KÖPT BILJETT GÄLLER TILL NYA DATUMET.
Lördag den 5 september ställer sig Jon Henrik Fjällgren på Storsjöteaterns scen för att ge tillbaka och hylla Moder jord. Detta genom en sprakande och trollbindande show med starkt budskap på Jon Henriks unika sätt.
Efter genombrottet i Talang, tre starka bidrag i Melodifestivalen, två album och med över 50 miljoner streams har nu Jon Henrik Fjällgren tagit ett helt nytt grepp om sitt artisteri. Jojken som uttrycksform kommer alltid att ligga Jon Henrik närmst hjärtat och detta är något som han nu utvecklat ytterligare.
”Som same och med rötter från det colombianska indianfolket har jag alltid haft en stark förankring till naturen. För mig är Moder Jord grunden till allt liv vilket jag vill hylla med denna kväll”.
”Musiken jag har på gång framöver känns väldigt speciell, som att jag nu för första gången står på egna ben på riktigt.”
I slutet av 2019 släppte Jon Henrik Fjällgren singeln ”The Way You Make Me Feel” där hans jojk för första gången ackompanjeras med engelska texter. Detta och otroligt mycket mer får vi äran att uppleva live när Jon Henrik intar Storsjöteatern i Östersund.

Dörrar: 18:00
Showstart: 18:30
Åldersgräns: 13 år
Rullstol: Rullstol- och Ledsagarbiljett bokas via Tillgänglighetslinjen på: 0776-707777 eller valfritt Ticketmaster biljettombud. För övriga frågor kontakta Ticketmaster på 0771-707070.
Arrangör: Live Nation

Biljetter & tider

Lördag 5 September 2020 18:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

547 st

har besökt evenemanget på Östersund.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Storsjöteatern). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Jon Henrik Fjällgren, Storsjöteatern

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Östersund.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Östersund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter