• Evenemang idag
1-2
Okt 2020
Storsjöteatern Östersund

Flamingokvintetten - 60 årsjubiléet - The Farewell Tour

FLYTTAD KONSERT - NYTT DATUM!
MED ANLEDNING AV SITUATIONEN MED CORONAVIRUSET FLYTTAR VI KONSERTEN MED FLAMINGOKVINTETTEN PÅ STORSJÖTEATERN SOM VAR PLANERAD TILL TORSDAG 9 APRIL I ÖSTERSUND TILL HÖSTEN

Bästa kund,
Trots Regeringens beslut att vi rent juridiskt kan genomföra samtliga konserter med våra artister med upp till 499 personer på plats (inkl publik, artister och personal) har Flamingokvintetten tillsammans med oss på European Concerts nu en förhandling med inblandade teatrar och konserthus om datum och möjligheter att flytta samtliga av vårens konserter till hösten.
-Vi kan inte utsätta vår publik för detta säger Hasse & Dennis i Flamingokvintetten gällande den situationen som är idag. Våra konserter skall vara glädje, trygghet och en upplevelse av det positiva slaget - det kan det ju inte bli innan vi fått bukt med ”corona". Vi hoppas vår härliga publik ställer upp på oss i höst istället då ju konserten är slutsåld sedan lång tid. Sköt om er och varmt välkomna.
Köpta biljetter gäller till det nya datumet - torsdag 1 oktober 2020
Mer information har skickats till den mailadress som användes vid biljettköp.
Har man ej möjlighet att gå det nya datumet ska biljetten återlösas via Ticketmaster senast 2020-04-09
Vid önskemål om återköp vänligen fyll i detta Formulär
Service- och distributionsavgifter återköps ej vid inställda eller flyttade evenemang.

Välkomna till bandets 60-årsjubileum och turné 2020 och samtidigt börjar en era närma sig sitt slut.
Någonstans har ju vägarna en ända.
När Hasse Carlsson, Dennis Janebrink, Stefan Kardebratt, Douglas Möller och Ulf Georgsson nu packar bussen med samlade minnen från sina snart 200 succékonserter för slutsålda hus och 60 år på landets alla scener är det med ”The Farewell Tour”.
Någon kallade Flamingokvintetten dansbandens Rolling Stones – kanske för att de alltid gjort precis som de tyckt passat bra för deras musik och framför allt ett låtval de gjort för att de gillar just dessa låtar. Behövde inte alltid nödvändigtvis gå att dansa till men blev ”kultlåtar” ändå. Hasse Carlsson som ju fortfarande har sin ”guldstrupe” kvar trots att han fyller 75 år 2019 och Dennis Janebrink, 73 år, lika ungdomligt glad och positiv som alltid är de två som var med när bandet startade. Stefan Kardebratt (keyboard) firar 2020 15 år i bandet, Douglas Möller (gitarr) hämtades från The Spotnicks 2008. Trummisen och schlagerfestivaltextförfattaren Ulf Georgsson tog över ”stockarna” 2014.
Vad bjuder bandet på i denna konsertturné under 2020?
Jo, samlade anekdoter, det bästa från alla dessa föreställningar och ett helt gäng ”grymma” Flamingolåtar. En låtkatalog som lätt svämmar över.
Varmt välkomna!
Tider
Insläppstid: Kl 19.15
Spellängd: Ca 140 min inkl paus.
För mer information vänligen besök vår hemsida:
www.europeanconcerts.se

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Storsjöteatern). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Flamingokvintetten - 60 årsjubiléet - The Farewell Tour, Storsjöteatern

POPULÄRT I Östersund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Östersund.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Östersund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober