Tisdag
26
November 2019
Storsjöteatern Östersund

STORA INSPIRATIONSDAGEN ANN WESTIN, JONAS GARDELL, PETRA MEDE M.FL

Stora Inspirationsdagen - årets stora personaldag! Medverkar gör: Ann Westin, Jonas Gardell, Petra Mede, Måns Möller, Janne Andersson, Susanne Pettersson, Nisse Simonson
ÅRETS STORA PERSONALDAG - OM DRIVKRAFT, TEAMWORK OCH ARBETSGLÄDJE!
Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktig mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.
Vi utlovar en inspirerande och lärorik dag fylld med energi, skratt och igenkänning. Det här är antagligen den roligaste personaldag du kommer att få uppleva men kanske även den mest användbara!
I biljettpriset ingår också lunch, för- och eftermiddagsfika, utlottning av fina priser, DJ, happenings med mera.
Vid matallegier, vänligen anmäl specialkost till arrangör. Vid utebliven anmälan om specialkost garanteras ej att det finns och kan enbart tillgodoses om möjligt på plats.
Telefonnummer till (arrangör) Ekvilibrium Talarförmedling: 08-663 06 80
Tid: 09.00-16.00
3740kr inkl. 25% moms
I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe med dopp, utlottning, DJ, happenings, loungeband mm.

Biljetter & tider

Tisdag 26 November 2019 09:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Storsjöteatern). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. STORA INSPIRATIONSDAGEN ANN WESTIN, JONAS GARDELL, PETRA MEDE M.FL, Storsjöteatern

POPULÄRT I Östersund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Östersund.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Östersund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober