• Evenemang idag
Lördag
2
Juni 2018
ExpoNorr Östersund

Stjärnskott

Stjärnskott är en rikstäckande klassisk artisttävling för barn och ungdomar upp till 16 år (födda 2002 eller senare), med syfte att skapa en scen för nya unga artister och ett forum för framtidens stjärnor. Tävlingen har arrangerats i över 30 år och är landets äldsta och mest talangfulla tävling och många nu stora stjärnor har medverkat i Stjärnskott och flera andra av Lingman Co. tävlingar. Bland annat så har, Sanna Nielsen, Robin Stjernberg, Eric Saade, Zara Larsson, Molly Sandén, Wiktoria, Lisa Nilsson, Omar Rudberg (The FO&O) och Hanna Ferm deltagit.
Listan kan nästan göras hur lång som helst!

Stjärnskott 2018 består av en sommarturné av delfinaler som besöker ett antal städer runt om i Sverige. Där utses en vinnare som går vidare till den stora finalen som hålls i slutet av sommaren.

I siffror

123 st

har besökt evenemanget på Östersund.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(ExpoNorr). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Stjärnskott, ExpoNorr

POPULÄRT I Östersund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Östersund.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Östersund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli