• Evenemang idag
Onsdag
21
Mars 2018
Jazzköket Östersund

Kitchen Club: Bill Öhström

Bill Öhrström med bandet Top Dogs spelar material från hans skiva GIFT, en försenad releaseturné. Musiken på skivan beskrivs bäst som intelligent arrangerad blues med underfundiga svenska texter – en låtskatt inte minst. Öhrström kan idag betraktas som den svenska bluesens Grand Old Man och han tolkar den på ett unikt och genuint sätt vilket ger publiken den där känslan att man får uppleva något som är på riktigt!

Top Dogs är bandet som nu turnerar med Öhrström och hans svenska egenskrivna material. De var här i höstas med Vasti Jackson på Bluesfestivalen och kommer i följande uppsättning:

Sverker Blomberg – Gitarr & sång
Erik Möbeln Pettersson – Hammond & sång
Patrik Norrman – Bas
Thomas Lingman – Trummor
________________________________________

OBS NYTT!!!
Biljetterna finns enbart för förköp hos Tickster.coms..
Pris: 200 kr (+bokn.avg)
______________________________________
Sena sittningen fr.o.m 19:30 är reserverad för gäster med konsertbiljett! Boka ditt bord för middag och konsert på mail, info@jazzkoket.se, eller över telefon under våra öppettider, 063-101575, och bekräfta sedan din bokning med ditt referensnummer från Tickster.

Mer nöjen på Jazzköket
Måndag 28 Maj 2018
I siffror

31 st

har besökt evenemanget på Östersund.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Jazzköket). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Kitchen Club: Bill Öhström, Jazzköket

POPULÄRT I Östersund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Östersund.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Östersund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj